foto

Bekend gezicht!

Geplaatst op 03-05-2013 door Hananjah Schipper

‘Was super tof om aan de film mee te doen. En wat een leuke reacties krijg ik nu van klanten en van mensen in de wijk dat ze me gezien hebben op Tv en mijn handtekening willen'

Lees verder

Een bekend gezicht...

Geplaatst op 29-04-2013 door Joyce Starke

Klanten willen langer thuis blijven wonen. Daarom is zorg op maat steeds belangrijker. Aafje wijkzorg voorziet daarin. Samen met elf collega’s werk ik in het wijkteam van Nieuw-Crooswijk, Oud-Crooswijk, Schiebroek en Kralingen-West. Als wijkteam zijn wij nauw betrokken bij de klanten in onze buurt.

Lees verder

Familie!

Geplaatst op 29-04-2013 door Mevrouw Verbrugge

Ze zijn hartstikke goed voor mijn man maar ook voor mij. Ze zijn zo aardig, kijk ze komen voor hem, maar zit ik ergens mee dan kan ik bij hen terecht. Dan kan ik er met hen over praten en dan zeggen zij nou dat moet je zo en zo doen.

Lees verder

Eerlijk waar super

Geplaatst op 29-04-2013 door Meneer Janssen

De telefoon wordt altijd opgenomen en als ze geen tijd hebben en met een andere klant bezig zijn dan kunnen ze de telefoon niet opnemen. Maar ze zien dat ik gebeld heb en dan bellen ze mij meteen terug “meneer Janssen wat is er aan de hand?!”. Het is echt eerlijk waar super!

Lees verder

Niet vergeten

Geplaatst op 29-04-2013 door Mevrouw Beunink

Het wijkzorgteam kun je snel bereiken, maar eigenlijk is dat niet nodig want zij blijven keurig op tijd komen en vergeten mij niet

Lees verder

Mopperen

Geplaatst op 28-04-2013 door Meneer en mevrouw Nadiem | 1 reactie

Ze zijn heel goed hoor, je hoort de mensen wel eens mopperen over de hulp. Nou dat hebben wij helemaal niet. Het is net alsof we er een paar vrienden bij hebben!

Lees verder