31992

Ook op de werkvloer wordt gepest

Geplaatst op 25-04-2016 door Wenny Läkamp

19 april was de dag tegen het pesten. Pesten komt heel veel voor onder jongeren. Dit heeft vaak grote gevolgen. Al heel veel jaren worden er campagnes gehouden onder scholieren om pesten te stoppen, helaas vaak zonder succes. Pesten om hoe je er uit ziet, waar je vandaan komt, om “alles” en meestal om niets!

Lees verder
guy

De 'paraplu' waar alle afdelingen onder hangen

Geplaatst op 23-03-2015 door Lotte van Meggelen?

Tijdens het uitreiken van de kerstpakketten daagde ik Guy Buck uit om een dagje met mij mee te lopen. Hier ging hij enthousiast op in en zo liep hij in februari een dag met mij mee in de wijk. Op woensdag 11 maart was het mijn beurt om met Guy mee te lopen.

Lees verder
Ruth def xs

De papierwinkel is grotendeels vervangen door Careware

Geplaatst op 15-12-2014 door Ruth Babel

Toen ik vijf jaar geleden begon bij Aafje kon ik mij niet voorstellen dat automatisering mijn werk zo makkelijk zou maken. Maar het vele papierwerk en administratie zijn inmiddels grotendeels vervangen voor Careware. Dit is het programma waar wij nu in de thuiszorg mee werken. Careware staat op mijn werktelefoon en ik kan er heel veel mee.

Lees verder
raymond xs

De computer neemt het werk soms over

Geplaatst op 08-12-2014 door Raymond Dubbelt

Bij Aafje houd ik mij bezig met applicaties (computerprogramma’s). Bij het automatiseren van processen help ik waar ik kan om dit mogelijk te maken. Denk aan digitaal declareren of de werkstroom met betrekking tot verzuim. Al tien jaar werk ik bij Aafje en zag de organisatie echt groeien.

Lees verder
serena thumb

Informatie delen gaat nu sneller

Geplaatst op 01-12-2014 door Serena Verwaal

Negen jaar geleden startte ik bij Aafje. Toen werkten we nog niet veel met de computer. Inmiddels is die onmisbaar ! De automatisering maakt mijn werk vaak makkelijker. Op intranet lees ik bijvoorbeeld de laatste nieuwtjes en houd ik mijn verlofkaart bij.

Lees verder