Goed bevallen

Geplaatst op 07-11-2013 door Vincent Soerodimedjo

Vandaag mijn eerste route zelfstandig gelopen. Is goed bevallen, en wát een leuke klanten!

Lees verder

Echt boos

Geplaatst op 30-10-2013 door Mw. de Vries

Ik was echt boos dat ik andere hulp zou krijgen, maar nu ben ik helemaal aan de meiden gewend en wil ik niet meer anders.

Lees verder

Leuke en vrolijke types

Geplaatst op 18-09-2013 door Henny Schuller

Ik liep vorige week de deur uit bij een klant en terwijl ik over de galerij loop nader ik twee buurvrouwen die voor de lift staan.

Lees verder

Iedereen zet zich 200 procent in

Geplaatst op 03-06-2013 door Susanna | 3 reacties

Wat ik heel prettig vind is dat je gewoon dingen met elkaar kunt bespreken. Mits de band natuurlijk een beetje goed is in zo’n team, maar dat is het hier. Dus dat is een voordeel en is er iets aan de hand, wil je een dag vrij of moet je eerder naar huis dan kan dat gewoon allemaal direct geregeld worden.
De teamrollen zijn een uitdaging, het is erg leuk om iets extra’s te doen!

Lees verder
Copenhagen-Denmark

Denemarken reis…

Geplaatst op 24-05-2013 door Vivian Broex | 1 reactie

Aafje, Sensire en De Vierstroom organiseerden dit voorjaar een gezamenlijke studiereis naar Denemarken. Met een divers gezelschap, vertegenwoordigt door verpleegkundigen van wijkzorgteams, verpleegkundig specialisten, welzijnscoördinatoren, managers, directie en bestuur hebben we gedurende drie dagen kennis mogen maken met het Deense gezondheidzorgsysteem en diverse verpleeghuizen bezocht.

Lees verder

Zorg waar je écht voor staat

Geplaatst op 24-05-2013 door Marian | 1 reactie

Bij wijkzorg kun je mensen zorg bieden op de manier waarvoor jij eigenlijk staat. Nu zijn de lijntjes zo kort, meer contact, je doet alle zorg nu zelf en klanten vertrouwen je veel meer. Voor de klanten is er een bepaald soort rust; ze weten wie er komen en zijn er wijzigingen dan kunnen ze het meteen doorgeven en wordt het geregeld.

Lees verder
Wijkzorg_aaf

vandaag weer TOP

Geplaatst op 23-05-2013 door Martina den Breejen | 1 reactie

‘vandaag weer TOP samengewerkt met mijn collega’s, voelt echt goed!

Martina
Wijkzorg Boezem

Lees verder
foto

Bekend gezicht!

Geplaatst op 03-05-2013 door Hananjah Schipper

‘Was super tof om aan de film mee te doen. En wat een leuke reacties krijg ik nu van klanten en van mensen in de wijk dat ze me gezien hebben op Tv en mijn handtekening willen'

Lees verder

Een bekend gezicht...

Geplaatst op 29-04-2013 door Joyce Starke

Klanten willen langer thuis blijven wonen. Daarom is zorg op maat steeds belangrijker. Aafje wijkzorg voorziet daarin. Samen met elf collega’s werk ik in het wijkteam van Nieuw-Crooswijk, Oud-Crooswijk, Schiebroek en Kralingen-West. Als wijkteam zijn wij nauw betrokken bij de klanten in onze buurt.

Lees verder

Familie!

Geplaatst op 29-04-2013 door Mevrouw Verbrugge

Ze zijn hartstikke goed voor mijn man maar ook voor mij. Ze zijn zo aardig, kijk ze komen voor hem, maar zit ik ergens mee dan kan ik bij hen terecht. Dan kan ik er met hen over praten en dan zeggen zij nou dat moet je zo en zo doen.

Lees verder

Eerlijk waar super

Geplaatst op 29-04-2013 door Meneer Janssen

De telefoon wordt altijd opgenomen en als ze geen tijd hebben en met een andere klant bezig zijn dan kunnen ze de telefoon niet opnemen. Maar ze zien dat ik gebeld heb en dan bellen ze mij meteen terug “meneer Janssen wat is er aan de hand?!”. Het is echt eerlijk waar super!

Lees verder

Niet vergeten

Geplaatst op 29-04-2013 door Mevrouw Beunink

Het wijkzorgteam kun je snel bereiken, maar eigenlijk is dat niet nodig want zij blijven keurig op tijd komen en vergeten mij niet

Lees verder

Mopperen

Geplaatst op 28-04-2013 door Meneer en mevrouw Nadiem | 1 reactie

Ze zijn heel goed hoor, je hoort de mensen wel eens mopperen over de hulp. Nou dat hebben wij helemaal niet. Het is net alsof we er een paar vrienden bij hebben!

Lees verder